Boka Blå Lagunen - Island

Upplev Blå Lagunen

Makalösa Blå Lagunen på Island. En unik upplevelse

Blå Lagunen - Island

Upplev den Berömda Blå Lagunen: En välgörande Oas.

Den fantastiska Blå Lagunen är en oas mitt i ett lavafält utanför Reykjavik. Här kan du njuta av det varma, mineralrika vattnet som håller en temperatur på 36-39°C året om, oavsett säsong.

Blå Lagunen är ett utomhusbad som får sitt vatten direkt från geotermiska källor så djupa som 2000 meter, vilket säkerställer den varma och inbjudande temperaturen året runt. Förutom den stora utomhuslagunen finns det även en inomhuslagun och flera geotermiska bastur på plats.

Det varma vattnet i Blå Lagunen innehåller naturligt aktiva ingredienser som välgörande mineralsalter och gröna alger. Dessa hjälper dig att slappna av och fly vardagens stress och press. Den vita kisel-leran skonsamt rengör och skrubbar din hy, vilket ger en vitaliserande effekt, medan de blågröna algerna när din hud och gör den mjuk och len. Mineralsalterna i Blå Lagunen har en balanserande och avkopplande effekt på både kropp och själ, vilket gör Blå Lagunen till en perfekt plats för återhämtning och avkoppling.

Powered by GetYourGuide
Blå Lagunen
Utflykt till Blå Lagunen på Island är en underbar upplevelse. Det mineralrika varma vattnet gör underverk för kropp och själ.
Blå Lagunen
Boka utflykter på island.
Blå Lagunen
Bad.i Blå Lagunen
Boka en utflykt till det varma kikelrika vattnet som är 37-39 grader året om.

Övriga utflykter på Island

Upplev Sky Lagoon på Island

Powered by GetYourGuide
unsplash