The City of Angels

UTFLYKTER I LOS ANGELES, USA

Upptäck Hollywood, Santa Monica, Beverly Hills och mycket mer.

Välkommen till Los Angeles

Att boka en utflykt när man är i Los Angeles är ett utmärkt sätt att verkligen uppleva allt vad denna dynamiska stad har att erbjuda. Här är några anledningar till varför du bör överväga att boka en utflykt under ditt besök:

Upptäck ikoniska sevärdheter
Los Angeles är hem för några av världens mest kända landmärken. Genom att boka en aktivitet eller utflykt kan du bekvämt besöka platser som Hollywood-skylten, Beverly Hills, Walk of Fame, Griffith Observatory, och det glamorösa Rodeo Drive. En guidad tur säkerställer att du inte missar några av dessa ikoniska sevärdheter och ger dig dessutom intressanta insikter och bakgrundsinformation. Se gärna familjen Perssons veckoresa till Los Angeles.

Professionella guider
Guiderna på organiserade utflykter är ofta lokala experter med djup kunskap om stadens historia, kultur och dolda pärlor. Deras insikter och berättelser kan ge dig en rikare och mer engagerande upplevelse än om du skulle utforska på egen hand.

Bekvämlighet och effektivitet
Los Angeles är en stor och spridd stad, och att navigera på egen hand kan vara utmanande, särskilt med tanke på trafiken. En utflykt ger dig möjlighet att se flera sevärdheter på en gång utan stressen att köra eller hitta parkering. Dessutom är transporten ofta inkluderad, vilket gör din resa mycket smidigare.

Exklusiva upplevelser
Många utflykter erbjuder unika och exklusiva upplevelser som du kanske inte kan få på egen hand. Detta kan inkludera VIP-åtkomst till populära attraktioner, bakom kulisserna-turer, eller specialarrangerade besök på filminspelningsplatser.

Upptäck det oväntade
Med en organiserad utflykt får du ofta möjlighet att besöka mindre kända men ändå fascinerande platser som du kanske inte hade hittat själv. Detta kan inkludera allt från konstnärliga kvarter som Venice Beach och street art i Downtown LA, till pittoreska småstäder och natursköna platser som Malibu och Santa Monica.

Säkerhet och trygghet
Att delta i en organiserad utflykt kan också ge en känsla av trygghet, särskilt om du är ny i staden eller reser ensam. Guiderna är utbildade för att hantera olika situationer och kan hjälpa till att säkerställa att din resa är både säker och njutbar.

Sociala möjligheter
Utflykter ger dig också chansen att träffa och interagera med andra resenärer. Detta kan vara särskilt trevligt om du reser ensam, eftersom det ger dig möjlighet att dela upplevelser och skapa nya vänskapsband.


Mångfald av utflykter
Los Angeles erbjuder ett brett utbud av utflykter som passar alla intressen och smaker. Oavsett om du är intresserad av filmhistoria, konst, shopping, naturäventyr eller mat och dryck, finns det en utflykt som passar dig.


Njut av naturen

Los Angeles är inte bara en urban metropol; det är också omgivet av fantastiska naturlandskap. Utflykter till närliggande platser som Griffith Park, Santa Monica Mountains, och stränderna längs Stillahavskusten ger dig chansen att njuta av vacker natur och friluftsaktiviteter.

Att boka en utflykt i Los Angeles är ett fantastiskt sätt att maximera din tid, få djupare insikter om staden, och uppleva både de välkända och de dolda pärlorna som gör LA till en så unik och spännande destination.


Boka en aktivitet när du är i Los Angeles. Här hittar du alla aktiviteter
och attraktioner i The City of Angels:

Familjen Perssons veckoresa till LA


Hur mycket hinner man med på en vecka i LOS ANGELES?


Familjen Perssons Oförglömliga Veckoresa till Los Angeles. Inkvartering på underbara The Shore Hotel i Santa Monica. De spenderade 7 dygn och hade aktiviteter varje dag.

Familjen Persson, bestående av mamma Lisa, pappa Anders och deras två barn, Sara och Hampus, hade länge drömt om att besöka Los Angeles. När de äntligen kom dit, upptäckte de snabbt varför denna stad är känd som underhållningens huvudstad. Här är höjdpunkterna från deras oförglömliga veckoresa:

Dag 1: Ankomst och Santa Monica Pier
Familjen anlände till Los Angeles på förmiddagen (direktflyg med SAS från Köpenhamn) hämtade ut hyrbil och checkade in på sitt hotell i Santa Monica.(The Shore Hotel).  Efter att ha vilat en stund, gick de direkt till Santa Monica Pier. Barnen älskade Pacific Park, nöjesparken på piren, där de åkte karuseller och berg-och-dalbanor. De avslutade dagen med att njuta av solnedgången över Stilla Havet.

Dag 2: Universal Studios Hollywood
Nästa dag begav sig familjen till Universal Studios Hollywood, vilket snabbt blev en av resans absoluta höjdpunkter. De tillbringade hela dagen med att utforska temaparken och åkte spännande attraktioner som "Harry Potter and the Forbidden Journey" och "Jurassic World – The Ride". Sara och Erik var överlyckliga över att få vandra runt i "The Wizarding World of Harry Potter" och dricka smöröl.

Dag 3: Hollywood och Griffith Observatory
Familjen startade dagen med en promenad längs Hollywood Walk of Fame, där de letade efter sina favoritkändisars stjärnor. De besökte även TCL Chinese Theatre och tog massor av bilder. På eftermiddagen åkte de upp till Griffith Observatory, där de beundrade den spektakulära utsikten över Los Angeles och lärde sig om rymden. Barnen tyckte att observatoriets interaktiva utställningar var både roliga och lärorika.

Dag 4: Venice Beach och Abbot Kinney Boulevard
Denna dag tillbringades i den bohemiska stadsdelen Venice. Familjen promenerade längs Venice Beach Boardwalk, där de såg gatuartister och kikade in i de unika butikerna. De hyrde cyklar och cyklade längs den vackra strandpromenaden. Efteråt utforskade de Abbot Kinney Boulevard, känd för sina trendiga butiker och restauranger. Lisa och Anders njöt av den avslappnade atmosfären och god mat på en av de lokala kaféerna.

Dag 5: Disneyland
Inget besök i Los Angeles är komplett utan ett besök på Disneyland Resort i Anaheim. Familjen spenderade en magisk dag i Disneyland Park, där de träffade Disney-karaktärer, åkte klassiska attraktioner som "It's a Small World" och såg den spektakulära kvällsparaden. Det var en dag fylld av skratt och glädje, och både Sara och Erik var i sjunde himlen.

Dag 6: The Getty Center och Beverly Hills
För en lite lugnare dag besökte familjen The Getty Center, ett imponerande konstmuseum med vackra trädgårdar och panoramavyer över Los Angeles. De fascinerades av den varierade konstsamlingen och njöt av en picknick i de vackra omgivningarna. Efteråt åkte de till Beverly Hills, där de strosade längs Rodeo Drive och beundrade de lyxiga butikerna och vackra husen.

Dag 7: Avslutning på Santa Monica Beach
På sin sista dag i Los Angeles bestämde sig familjen för att ta det lugnt och njuta av Santa Monica Beach. De tillbringade dagen med att sola, bada och bygga sandslott. Sara och Erik älskade att leka i vågorna och samla snäckor. Familjen avslutade sin resa med en härlig middag på en strandrestaurang (Restaurang Meat on Ocean) , där de reflekterade över alla fantastiska upplevelser de haft under veckan.

Höjdpunkten: Universal Studios Hollywood
När familjen Persson sammanfattade sin resa, var de överens om att besöket på Universal Studios Hollywood var den roligaste och mest minnesvärda delen. Temaparkens spännande attraktioner och magiska atmosfär gjorde ett starkt intryck på både barnen och föräldrarna, och det blev en dag de aldrig kommer att glömma.

Familjen Perssons resa till Los Angeles var full av äventyr, skratt och oförglömliga ögonblick. De lämnade staden med massor av fina minnen och en önskan att en dag återvända till denna fantastiska plats. Flygresan var med SAS och det var extra smidigt då det var direktflyg t/r från Köpenhamn.