Förhöj din resa med en musikal

BILJETTER TILL BROADWAY MUSIKALER

Njut av en förställning på Broadway på din resa till New York

Musikaler på Broadway

Boka dina broadwaybiljetter här.


Det finns ett 40 tal Broadway-teatrar totalt där majoriteten ligger i teaterdistriktet på Manhattan. Med ståtliga teatrar, ljusa skyltar och bländande lampor är ett besök teaterdistriktet en upplevelse som du aldrig kommer att glömma.
En resa till New York är inte komplett utan att besöka minst en föreställning på Broadway. Resan blir roligare med musikalbiljetter i handen.


Vi rekommenderar alltid att boka biljetter i förväg eftersom ju större urval det finn bland biljetter desto bättre pris får du. 


Bäst just nu på Broadway?

Vår 10 i topp när det gäller föreställningar på Broadway:


1. Hamilton on Broadway

2. Hadestown on Broadway

3. Alladin on Broadway

4. Moulin Rouge! The Musical on Broadway

5. Suffs on Broadway

6. The Lion King on Broadway

7. Wicked on Broadway

8. Six the Musical on Broadway

9. The Book of Mormon on Broadway

10. Chicago Musical on Broadway


Var bokar man biljetter till Broadway?


Nedan har du alla föreställningar vi erbjuder. Boka smidigt online.

Powered by GetYourGuide
Broadway
Tunnelbanestation Broadway
Broadway
Boka biljetter till Broadway hos oss
Broadway
På Manhattan finns många musikalföreställningar
Broadway
Utflykt till New York blir komplett med musikal på Broadway.
Broadway
Magiska upplevelser
Grand Central Station
New York sevärdhet

Utflykt till Niagarafallen från New York


Niagarafallen dagsutflykt från New York är en härlig utflykt till ett av världens mäktigaste vattenfall . På resan till New York är det en utmärkt ide att bryta av med en dagsutflykt till detta härliga område på gränsen till Kanada.

Powered by GetYourGuide

Outletshopping i Woodbury Common - från New York


Utflykt till shopping utanför New York. På denna utflykt kan du göra fynd i över 220 affärer/butiker. Du väljer själv längd på denna utflykt.

Powered by GetYourGuide
Sightseeing pass på Utfykter.se

New York City Flex Pass

Spara pengar genom att boka New York Sightseeing Flex Pass. Ett pass där du väljer bland 100 talet utflykter och attraktioner.

Du väljer mellan 2, 3, 5, 7, 10 eller 12 attraktioner/utflykter och njuter av tillgång till de sevärdheter som intresserar dig mest.

Broadway på några dagar


Upplev Broadway på din resa till New York: En oförglömlig  resa till New York

Att spendera några dagar i New York och se flera Broadwaymusikaler är som att kliva in i en värld av glittrande scenkonst och magiska upplevelser. Här är en guide till hur du kan njuta av denna unika upplevelse:

Dag 1: Ankomst och första föreställningen

 • Ankomst: Checka in på ditt hotell i närheten av Times Square, hjärtat av Broadway.
 • Första Föreställningen: Börja din Broadwayresa med en klassiker som "Lejonkungen" eller "Chicago". Dessa långkörande musikaler är perfekta för att komma i rätt stämning.
 • Tips: Ät middag på en av de många restaurangerna i närheten. Ett tips är att boka bord i förväg, särskilt om du vill äta på en populär restaurang.

Dag 2: Sightseeing och kvällsföreställning

 • Sightseeing: Ta en promenad i Central Park, besök Empire State Building eller strosa runt i charmiga Greenwich Village. Missa inte att ta en tur med färjan till Frihetsgudinnan.
 • Kvällsföreställning: Se en modern hit som "Hamilton" eller "Harry Potter and The Cursed Child". Dessa föreställningar har tagit Broadway med storm och erbjuder både starka berättelser och fantastisk musik.

Dag 3: Kultur och Mat

 • Kultur: Besök några av New Yorks världsberömda museer, som Metropolitan Museum of Art eller Museum of Modern Art (MoMA).  MoMA ingår i FLEX PASS.
 • Lunch: Prova en klassisk New York-bagel eller en slice pizza från en av de otaliga pizzeriorna.
 • Eftermiddagsföreställning: Många Broadwaymusikaler erbjuder matinéföreställningar, vilket ger dig chansen att se ännu en show. Kanske "Six the Musical" eller "Wicked"?
 • Kvällsföreställning: Om du fortfarande har energi kvar, avsluta dagen med en annan föreställning. Att se två föreställningar på en dag kan vara intensivt, men det är en oförglömlig upplevelse för teaterälskare.

Dag 4: Utforska Lokala Favoriter och sista föreställningen

 • Utforska: Ta en tur till Brooklyn och promenera över Brooklyn Bridge. Besök DUMBO och njut av utsikten över Manhattan.
 • Shopping: Strosa längs Fifth Avenue eller besök de trendiga butikerna i SoHo.
 • Sista Föreställningen: Avsluta din Broadwayresa med en musikal som "Moulin Rouge!" eller "Aladdin". Dessa föreställningar är kända för sina spektakulära scener och kostymer.
 • Tips: Fira din sista kväll med en drink på en rooftop-bar med utsikt över stadens ljus.

Tips för en Maxad Broadway-upplevelse

 • Boka Biljetter i förväg: De mest populära föreställningarna säljer ofta slut snabbt, så se till att boka biljetter så tidigt som möjligt.
 • Bekväma Skor: Du kommer att gå mycket, så se till att ha bekväma skor.
 • Ta en Paus: Broadway kan vara intensivt. Se till att planera in tid för att bara slappna av och njuta av staden.

Att se flera Broadwaymusikaler under några dagar i New York är en intensiv, men otroligt givande upplevelse. Från klassiker till moderna mästerverk, varje föreställning erbjuder en unik resa in i teaterns magiska värld.