Upplev the BIG APPLE

UTFLYKTER I NEW YORK, USA

Staden som aldrig sover.
The Big Apple. Kärt barn har många namn.

Upptäck New York – Staden som aldrig Sover

Välkommen till New York, världens mest dynamiska och ikoniska stad.


Oavsett om du är här för att uppleva de glittrande skyskraporna, den livliga kulturen eller det oändliga utbudet av mat och underhållning, har New York något för alla. Staden som aldrig sover väntar på att förtrolla dig med sin oemotståndliga energi och oändliga möjligheter.


Ikoniska landmärken

New York är känt för några av världens mest ikoniska landmärken. Stå vid Frihetsgudinnans fot och fundera över stadens rika historia av frihet och möjligheter. Åk hissen till toppen av Empire State Building för en hisnande panoramavy. Korsa Brooklyn Bridge och beundra den storslagna utsikten över Manhattans silhuett. Upplev Times Square, centrum för stadens vibrerande nattliv, och en plats som verkligen måste ses för att tro.


Kultur och underhållning

New York är ett kulturellt mecka. Broadway erbjuder världens bästa teaterföreställningar, från storslagna musikaler till gripande dramer. Besök Metropolitan Museum of Art, en av världens största och mest prestigefyllda konstsamlingar, eller utforska modern konst på Museum of Modern Art (MoMA). Central Park är inte bara en grön oas mitt i staden, utan också värd för konserter, teatrar och utomhusaktiviteter året runt.


Mat och dryck

New York är en kulinarisk huvudstad, där mat från hela världen samlas på en och samma plats. Från gourmetrestauranger med Michelin-stjärnor till trendiga food trucks och klassiska amerikanska diners – staden erbjuder något för alla smaker. Prova en äkta New York-pizza, smaka på delikatesser från en kosher deli eller njut av en sofistikerad middag i en takrestaurang med utsikt över stadens ljus. Glöm inte att utforska de många kaffebarerna och cocktailbarerna som ger stadens nattliv dess unika karaktär.


Shopping i världsklass

New York är en drömdestination för shoppingälskare. Fifth Avenue är synonymt med lyxshopping, där du hittar flaggskeppsbutiker för världens mest exklusiva märken. Besök de unika butikerna och konstgallerierna i SoHo och Greenwich Village, eller utforska de stora varuhusen som Macy’s och Bloomingdale’s. För en mer eklektisk shoppingupplevelse, besök marknader som Chelsea Market eller de många vintagebutikerna i East Village.

Vi kan också varmt rekommendera outletshopping i Woodbury Common och Jersey Gardens.


Livliga kvarter

Varje kvarter i New York har sin egen unika charm och karaktär. Times Square är stadens pulserande hjärta, alltid fyllt med liv och rörelse. Greenwich Village erbjuder en bohemisk atmosfär med sina charmiga kaféer och musikklubbar. Harlem är ett kulturellt centrum med en rik historia och livliga jazzscener. Williamsburg i Brooklyn är känt för sin trendiga vibe, med konstgallerier, vintagebutiker och hipsterkaféer.


En stad för alla:

New York är en stad som stimulerar alla dina sinnen. Känn pulsen, lyssna till taxibilar och gatumusikanter, betrakta de ikoniska skyskraporna och ljusen på Times Square, smaka på mat från alla världens hörn och inandas atmosfären av möjligheter och nyskapande. Varje stund i New York är en chans att skapa minnen och uppleva något extraordinärt. Man kan också göra härliga dagsutflykter från New York till Washington, Niagarafallen och andra härliga platser.

Besök New York, där varje gatuhörn erbjuder nya äventyr och varje dag ger möjlighet att upptäcka det oväntade. Låt dig förtrollas av stadens magi och skapa minnen för livet. Välkommen till New York – staden som ständigt inspirerar.


Boka en utflykt när du är i New York.
Följande utflykter, sevärdheter och upplevelser tipsar vi om i The Big Apple:

Powered by GetYourGuide

Utflykt till Niagarafallen


Niagarafallen dagsutflykt från New York är en härlig utflykt till ett av världens mäktigaste vattenfall . På din resa till New York är det en utmärkt ide att bryta av med en dagsutflykt.

Powered by GetYourGuide

Outletshopping i Woodbury Common


Du får reserverade sittplatser på bussen och transfer tur och retur centrala New York City. På denna utflykt kan du göra fynd i över 220 butiker. Du väljer själv längd på denna utflykt.

Powered by GetYourGuide

New York City Flex Pass

Spara pengar genom att boka New York Sightseeing Flex Pass. Ett pass där du väljer bland 100 talet utflykter och attraktioner.

Du väljer mellan 2, 3, 5, 7, 10 eller 12 attraktioner/utflykter och njuter av tillgång till de sevärdheter som intresserar dig mest.

Boka biljetter till Broadwaymusical - Ett bra sätt att förgylla din resa till New York