Upplev the BIG APPLE

Dagsutflykter från New York

När du är i New York så finns det massor av härliga dagsutflykter att göra.

New York – Dagsutflykter

Upptäck Mer än New York: Oförglömliga Dagsutflykter till Washington, D.C., Niagarafallen och Philadelphia

När du besöker New York City, världens mest pulserande metropol, är det svårt att inte bli överväldigad av stadens ständiga energi och oändliga möjligheter. Men bara några timmar bort väntar spännande destinationer som Washington, D.C., Niagarafallen och Philadelphia. Här är varför dessa platser är perfekta för en oförglömlig dagsutflykt från New York:

Historiska och kulturella skatter i Washington, D.C.

Bara tre timmar med tåg från New York ligger USA´s huvudstad, Washington, D.C. Denna stad är ett måste för alla historie- och kulturintresserade. Gör en dagsutflykt till Washington från New York.


Ikoniska Landmärken
Utforska de mest kända monumenten och minnesmärkena, inklusive Vita huset, Capitolium, Lincoln Memorial och Washington Monument. En promenad längs National Mall ger dig en fantastisk överblick över landets historia.

Smithsonian Institution: Besök de otaliga museerna som utgör Smithsonian Institution, som National Museum of American History och National Air and Space Museum, där inträdet är gratis. Dessa museer erbjuder något för alla smaker och intressen.

Politisk Atmosfär: Få en inblick i USA´s politiska historia.

Få en inblick i det politiska livet genom att besöka Capitol Hill, där du kan få en guidad tur av kongressen eller se högsta domstolen.


Naturens underverk vid Niagarafallen

För en naturskön och spektakulär upplevelse, ta en dagstur till Niagarafallen. Även om det ligger längre bort, finns det möjligheter att ta direkttåg eller organiserade bussturer som gör resan bekväm och enkel.

Mäktiga Vattenfall: Upplev de mäktiga vattenfallen från både den amerikanska och kanadensiska sidan. Ta en båttur med "Maid of the Mist" för att komma riktigt nära de dånande vattenmassorna, eller promenera längs gångvägarna för att njuta av panoramavyer. Boka dagsutflykt till Niagara.


Natur och Rekreation: Utforska de omgivande parkerna och naturskyddsområdena, som erbjuder vandringsleder och utsiktsplatser där du kan beundra fallens skönhet och den omgivande naturen.

Spännande Aktiviteter: Utöver att se fallen kan du besöka attraktioner som Cave of the Winds, där du kan stå på en utsiktsplattform nära vattenfallet, eller upptäcka Niagara Falls State Park, den äldsta statsparken i USA.

Historiska Philadelphia

Bara en och en halv timme från New York med tåg ligger Philadelphia, en stad rik på amerikansk historia och kultur.

Historiska Landmärken: Besök Independence Hall, där den amerikanska självständighetsförklaringen och konstitutionen undertecknades. Se Liberty Bell, en ikon för amerikansk frihet.

Kulturella Upplevelser: Promenera genom de charmiga kvarteren i Old City och Society Hill, där kullerstensgatorna och de historiska byggnaderna tar dig tillbaka i tiden. Besök Philadelphia Museum of Art, känt för sin imponerande konstsamling och ikoniska "Rocky Steps".

Kulinariska Upplevelser: Prova den berömda Philly cheesesteaken på någon av stadens autentiska restauranger och utforska Reading Terminal Market, en av de äldsta och mest älskade matmarknaderna i landet. Boka dagsutflykt till Philly här.


Planera din perfekta dagsutflykt

Varje av dessa destinationer erbjuder en unik och minnesvärd upplevelse, och alla är lättillgängliga från New York City. Oavsett om du är intresserad av historia, natur eller kultur, kommer en dagstutflykt till Washington, D.C., Niagarafallen eller Philadelphia att berika din semester och ge dig minnen för livet.  Vi kan även tipsa om utflykter till Boston, Long Island, The Hamptons och Coney Island.


Boka din dagstur idag och upptäck mer av vad denna fantastiska region har att erbjuda!


Boka en utflykt när du är i New York.
Följande dagsutflykter och upplevelser tipsar vi om i The Big Apple:

Powered by GetYourGuide

Utflykt till Niagarafallen


Niagarafallen dagsutflykt från New York är en härlig utflykt till ett av världens mäktigaste vattenfall . På din resa till New York är det en utmärkt ide att bryta av med en dagsutflykt.

Powered by GetYourGuide

Outletshopping i Woodbury Common


Du får reserverade sittplatser på bussen och transfer tur och retur centrala New York City. På denna utflykt kan du göra fynd i över 220 butiker. Du väljer själv längd på denna utflykt.

Powered by GetYourGuide

New York City Flex Pass

Spara pengar genom att boka New York Sightseeing Flex Pass. Ett pass där du väljer bland 100 talet utflykter och attraktioner.

Du väljer mellan 2, 3, 5, 7, 10 eller 12 attraktioner/utflykter och njuter av tillgång till de sevärdheter som intresserar dig mest.

Boka biljetter till Broadwayföreställning- Ett utmärkt sätt att förgylla din resa till New York

unsplash