Utflykter som kryddar din resa

SIGHTSEEING I LONDON

I London finns alltid nåt att uppleva.


London - Sightseeing och aktiviteter

 Boka din sightseeing-tur i London och gör din resa oförglömlig – och lite roligare! Vem vet, kanske du till och med får se kung Charles... eller åtminstone hans hus!

Boka sightseeing i London för att uppleva en av världens mest ikoniska och livfulla städer på bästa sätt!

Här är några anledningar varför:

  1. Rik historia och kultur: London är fyllt med historiska landmärken som Tower of London, Buckingham Palace och Westminster Abbey. Sightseeing ger dig chansen att fördjupa dig i stadens rika historia och kulturarv.

  2. Världskända sevärdheter: Med en sightseeing-tur kan du enkelt besöka ikoniska platser som Big Ben, London Eye, och Tower Bridge, samt fånga den perfekta bilden vid varje stopp.

  3. Expertguider: Många sightseeing-turer leds av kunniga och passionerade guider som delar fascinerande berättelser och insikter om stadens förflutna och nutid, vilket gör din upplevelse både lärorik och underhållande.

  4. Bekvämlighet och effektivitet: Sightseeing-turer är designade för att maximera din tid och komfort. Du slipper navigera kollektivtrafiken och kan istället luta dig tillbaka och njuta av resan medan du tas direkt till stadens höjdpunkter.

  5. Dolda pärlor: Förutom de stora sevärdheterna tar många turer dig också till mindre kända men lika fantastiska platser som charmiga kvarter, historiska pubar och pittoreska parker.

  6. Mångsidiga alternativ: Oavsett om du föredrar bussturer, båtturer på Themsen, cykelturer eller vandringsturer, finns det ett sightseeing-alternativ som passar din stil och intressen.

  7. Flexibilitet: Många sightseeing-turer erbjuder hop-on-hop-off-alternativ, vilket ger dig friheten att utforska i din egen takt och spendera mer tid på de platser som intresserar dig mest.

  8. Barnvänligt: Sightseeing i London är perfekt för familjer. Det finns turer anpassade för barn med interaktiva element som gör utforskningen rolig och engagerande för hela familjen.

Att boka sightseeing i London är det bästa sättet att få ut det mesta av ditt besök i denna fantastiska stad. Låt dig svepas med av Londons charm, historia och energi på en oförglömlig resa!


I London finns det nästintill oändlig utbud av härliga utflykter. Vad sägs om Abba Voyage, Harry Potter, Madame Tussauds, Buckingham Palace, Tate Gallery bara för att nämna några av de upplevelser som är värda att boka.


Vi har listat några tips på vad man kan göra på sin resa till London:
Tower of London - Utforska denna historiska fästning, se kronjuvelerna och lär dig om dess fascinerande historia.
Buckingham Palace - Se vaktombytet och upplev en av de mest ikoniska byggnaderna i London.
Westminster Abbey och Houses of Parliament  - Besök den berömda kyrkan där många brittiska monarker har krönts, och se Big Ben.
British Museum - Ett av världens mest kända museer, med samlingar som spänner över två miljoner år av mänsklig historia.
National Gallery - Beläget vid Trafalgar Square, med verk av mästare som Van Gogh, Da Vinci och Rembrandt.
Tate Modern - Ett modernt konstmuseum med  imponerande samling samtida konst. Ett måste för konstälskaren.
Kensington Gardens - Besök Kensington Palace och njut av de fantastiska trädgårdarna.

London Eye - Få en fina panoramautsikt över London från detta gigantiska pariserhjul.
The Shard - Besök utsiktsplattformen för en fantastisk vy över Staden.
Thames River Cruise - Ta en båttur på Themsen för att se många av stadens sevärdheter från vattnet.


West End Theatre - Se en musikal eller teaterföreställning i Londons berömda teaterdistrikt. Du bokar biljetter till teater i London här.
Shakespeare’s Globe Theatre - Upplev en föreställning i denna rekonstruktion av den ursprungliga teatern där många av Shakespeares verk framfördes.


Dagsutflykter (om tid tillåter)
Greenwich - Besök det kungliga observatoriet och stå på nollmeridianen.
Windsor Castle - Om du har tid, ta en kort tågresa till Windsor för att se det äldsta och största bebodda slottet i världen.

Med dessa sevärdheter och upplevelser får du en fantastisk överblick över vad London har att erbjuda på en weekendresa.Boka en utflykt när du är i London. Se vilka utflykter och aktiviteter vi tipsar om.

Powered by GetYourGuide

Teater i West End: Boka teater och musikal här