Sugen på att upptäcka nåt nytt?

OM OSS

En samlingssida för de härligaste utflykterna i världen.

Välkommen till Utflykter.se!

Hemsidan Utflykter.se drivs av två entusiaster från resebranschen som älskar att aktivera sig på sin semester. Vår passion för resor och upptäckter har inspirerat oss att samla alla härliga utflykter på en och samma plats, för att göra det enkelt för dig att hitta och boka dina drömupplevelser.

Vi har noggrant valt ut samtliga utflykter, som alla arrangeras av pålitliga aktörer. Vi vet hur viktigt det är med flexibilitet i reseplaneringen, därför erbjuder de flesta utflykter full avbokningsrätt fram till 24 timmar före utflyktens start. Detta ger dig möjlighet att anpassa dina planer utan stress.

Vi älskar att resa och hoppas att du får mycket nöje och nytta av informationen på denna hemsida. Utforska vår samling av utflykter och hitta de perfekta aktiviteterna för din nästa resa.


Alla utflykter, sevärdheter och aktiviteter vi tipsar om levereras via Get Your Guide och Viator. Det är två av världens absolut bästa och mest pålitliga utflyktsnätverk. Bokningen sker smidigt och enkelt och sköts helt och hållet online. Dessa aktörer garanterar säkra betalningar och kontinuerlig kontroll av sina leverantörer. I de flesta fall har de också prisgaranti vilket gör att du inte hittar aktiviteten billigare nån annanstans.


Vi hoppas att via våra tips och information på denna sida kan göra din semester oförglömlig!


De flesta utflykter som du kan boka via Utflykter.SE kan avbokas mot full återbetalning fram till 24 timmar innan utflykten/aktivitetens start.


Läs mer om villkor/vanliga frågor på denna länk


Kontakta oss:

+44 1234 567890