Upplev Florida

UTFLYKTER I MIAMI, USA

Miami är staden med de fantastiska stränderna och det heta nöjeslivet.

Välkommen till Miami

Miami, beläget i soliga Florida, är känt för sina fantastiska stränder, pulserande nattliv, unika kultur och spännande sevärdheter. Här är en kort guide för att hjälpa dig att få ut det mesta av ditt besök. Vi rekommendera att krydda din resa med en härlig utflykt. 

Miami är en speciell stad. Här är några måsten i Miami:

1. South Beach
South Beach är Miamis mest ikoniska strand, känd för sitt klara turkosa vatten och vita sand. Här kan du sola, bada och njuta av den livliga atmosfären längs Ocean Drive med sina Art Deco-byggnader, restauranger och nattklubbar.

2. Wynwood Walls
Wynwood Walls är ett utomhusmuseum med några av världens bästa gatukonst. Promenera runt och beundra de färgglada muralmålningarna som pryder väggarna i detta trendiga kvarter, fullt av konstgallerier, kaféer och butiker.

3. Little Havana
Utforska Miamis kubanska hjärta i Little Havana. Gå längs Calle Ocho och upplev den autentiska kubanska kulturen med dess musik, dans och läckra mat. Missa inte att besöka Domino Park och att prova en traditionell kubansk cigarr.

4. Miami Design District
För den designintresserade är Miami Design District ett måste. Här hittar du lyxiga butiker, konstgallerier och trendiga restauranger i en stilren och modern miljö.

5. Vizcaya Museum and Gardens
Vizcaya är en historisk villa med vackra trädgårdar som ger en inblick i Miamis förflutna. Den italiensk inspirerade arkitekturen och de omfattande trädgårdarna är perfekta för en lugn promenad och att ta fantastiska foton.
6. Dagsutflykter. Det finns många härliga områden i och runt Miami. Ett exempel är Key West dagsutflykt.

Se också utflykter10 i topp i Florida just nu. Klicka här


Mat och Dryck

 1. Lokal Mat
Prova autentiska rätter som kubanska sandwichar, ceviche och nyfångad fisk på någon av stadens många restauranger. Besök Versailles i Little Havana för klassisk kubansk mat.

2. Takbarer
Njut av en drink med utsikt på någon av Miamis många takbarer, som Juvia i South Beach eller Sugar i Brickell.

3. Nattliv

Miamis nattliv är legendariskt. Besök ikoniska nattklubbar som LIV på Fontainebleau eller Story i South Beach. För en mer avslappnad kväll, utforska barerna i Wynwood eller Little Havana.

Shopping

1. Lincoln Road Mall
Lincoln Road Mall är en gågata fylld med butiker, kaféer och restauranger, perfekt för en shoppingdag eller kvällspromenad.

2. Bayside Marketplace
Bayside Marketplace erbjuder shopping vid vattnet, med ett brett utbud av butiker, restauranger och liveunderhållning.
3. Dolphin Mall

Ett köpcenter nära flygplatsen där det både finns outletshopping och annan shopping.

Praktiska tips Miami

1. Transport
Miami har ett omfattande kollektivtrafiksystem, inklusive Metrorail och Metromover. För kortare avstånd är cykeluthyrning och promenader bra alternativ, särskilt i områden som South Beach och Wynwood. Uber är mycket smidigt och används mycket av lokalbefolkningen.

2. Klimat
Miami har ett tropiskt klimat, så packa lätt och bekvämt. Solskydd och vatten är nödvändiga för att hålla dig bekväm under dina äventyr.

3. Säkerhet
Som i alla stora städer, var uppmärksam på dina omgivningar och håll ett öga på dina tillhörigheter, särskilt i turisttäta områden.

Med sin livliga atmosfär och oändliga möjligheter till utforskning och avkoppling, är Miami en stad som erbjuder något för alla. Oavsett om du vill njuta av stränderna, upptäcka kulturen eller festa hela natten, kommer Miami att förtrolla dig med sin unika charm. Welcome to Miami!


Boka en utflykt när du är i Miami. Följande utflykter erbjuder vi i Miami och Everglades:

Vi rekommenderar att uppleva Everglades nationalpark i första hand.

Övriga utflykter i Miami - området:

Dagsutflykter från Miami.


Det finns flera härliga områden runt Miami att göra en dagsutflykt till:

Powered by GetYourGuide